Aboytes

Treballs

Un text ben escrit pot vendre qualsevol producte.
Una idea ben expressada pot canviar el món.

Redacció i anàlisi de continguts

Privalia

He treballat de Content Analyst durant els darrers 6 anys a Privalia, redactant continguts creatius per a web i apps. Tenint en compte sempre la imatge corporativa, l'experiència de l'usuari i els objectius de negoci.

Llegir més

Centre de Comerç Internacional

El 2013, vaig ajudar al Centre de Comerç Internacional (ITC), a Ginebra, en la migració de continguts entre els seus CMSs, durant la fase final del redisseny de la seva pàgina web.

Llegir més

Associació
Son de México

Durant els últims 5 anys, m'he encarregat de crear i gestionar els continguts i traduccions a 3 idiomes del website de l'Associació Son de México.

Llegir més

Traducció

Institut de Teràpia Breu de Hèlsinki

Em vaig encarregar de fer la traducció al castellà del llibre per a nens My Kids' Skills Workbook.

Llegir més

Out Helping Solutions

Em vaig encarregar de fer la traducció a l'anglès de la revista Live&Enjoy Querétaro d'Out Helping Solutions.

Llegir més

Websites! - Nou

Getting Close To...

El gener de 2015 vaig redissenyar la web de Getting Close To. L'objectiu era que fos adaptable a qualsevol resolució i donar-li un look and feel més modern, que reflectís la desenfadada actitud que transmeten els seus vídeos.

Llegir més

Indústria Editorial

A finals del 2011 vaig emprendre el projecte d'Indústria Editorial amb Iliana Juárez i Rodrigo Ramírez. Jo em vaig fer càrrec del desenvolupament i gestió de la pàgina web.

Llegir més

En Clave de Son

El desembre de 2015 vaig desenvolupar la pàgina web de En Clave de Son i vaig assistir al grup durant la creació de la seva identitat online.

Llegir més

Associació
Son de México

Durant els darrers 5 anys m'he encarregat de la presència online de l'Associació Son de México, desenvolupant-ne i mantenint-ne la seva pàgina web.

Llegir més

Tocuícatl

El 2011 vaig dissenyar i desenvolupar la pàgina web i la presència online del grup de música prehispànica mexicana Tocuícatl.

Llegir més

Aboyt.es

La meva pàgina personal, aquest disseny que estàs veient. Au, fes clic amb el botó dret i dóna-li una ullada al codi font ;)

Llegir més